Rikke Lie m. Band

Original singer-songwriter med inspiration fra afrikansk musik, jazz og soul. Min gruppe består af dette hold musikere i forskellige konstellationer.

Rikke Lie / vokal, guitar, piano
Preben Carlsen / electric guitar
Maja Romm / electric guitar
Isildo Novela / bass, backing vokal
Niclas Campagnol / trommer

“Gode vibes på Hovedbiblioteket. Rikke Lie og Isildo Novela fra Mozambique forstod at tryllebinde publikum i går aftes på Hovedbiblioteket i Nykøbing F, da de holdt en intimkoncert med mix af folk/pop og afrikansk musik – mest med numre fra Rikkes nyeste album ”Colour of my time”.
– skriver arrangør efter koncert på Guldborgsund Hovedbibliotek i Nykøbing Falster april 2015.

“Publikum fik en varm omfavnelse i går aftes. Bløde, sprøde og vuggende toner krydret med gode fortællinger strømmede fra scenen, da en veloplagt og intens Rikke Lie og hendes fremragende musikere gav sig fuldt ud.”
– skriver arrangør efter koncert på Giant Steps i Svendborg, februar 2015.

“Rikke Lie med band skabte en fortryllet sommeraften med smuk musik, nærværende kommunikation med publikum i øjenhøjde og begavet musikalsk mix med afrikansk musikkultur. – Så er det let at være arrangør!”, skriver Mogens Åside, Scene1, Hårbøllehuset på Møn, juli 2014.

Se video clip fra releasekoncert

Se video med åbningsnummer fra releasekoncert

Rikke Lie Solo

Her optræder jeg alene med min stemme og min guitar og publikum kommer i de akustiske versioner af numrene helt tæt på min musik. Jeg spiller på sangskriverklubber og til huskoncerter.

Læs mere om huskoncerter